Page content

Personal Business Coaching

Zit je als directeur/eigenaar niet lekker in je vel? Loopt de business op rolletjes? Gaat het je zakelijk goed af en ligt daar het probleem niet? Juist wanneer het zakelijk soepel verloopt is het van belang dat je ook persoonlijk lekker in je vel zit.

Privé en zakelijk in evenwicht

Dreigt ontevreden personeel weg te lopen? Last van gesodemieter thuis? Je partner vindt dat je teveel werkt of dat je te gespannen bent. Je reageert je soms af je partner of de kinderen af, zonder dat dit je bedoeling was. Werk eerder 80 uur dan 40 uur per week? Zelfs ’s avonds, in het weekend en soms ‘s nachts denk je eraan hoe je het beter kunt doen. Hoe jij je bedrijf nog succesvoller maakt.

Loopt het privé niet zo soepel als je zou willen of lijk je privé het hoge zakelijke tempo niet goed bij te kunnen benen? Personal business coaching biedt uitkomst, het helpt je privé en zakelijk in evenwicht te brengen zodat je op de beide vlakken kunt zorgen voor de prettige leefwijze die je voor ogen had.

Wat ik niet voor je doe:

 • Je business reorganiseren
 • Je personeel motiveren om toch maar naar je te luisteren
 • Jou een schop onder je kont geven
 • Zeggen hoe je het wel moet doen

Wat ik wel voor je ga betekenen:

 • Hoe jij je stress kunt reduceren en zelfs loslaten
 • Hoe jij met meer plezier in het leven kunt staan
 • Hoe jij een gelukkigere partner wordt
 • Hoe jij je personeel inspireert
 • Hoe jij ervoor kunt zorgen dat zij met passie hun werk doen
 • Hoe jij hen inspireert om met goede en nieuwe ideeën te komen
 • Hoe jij een liefdevolle partner en vader wordt

Ferdinand Aukes trainer

Ik was precies als jij, anderen vonden me eigenwijs, autoritair, arrogant en zelf voelde ik me helemaal uitgeblust. Ik wist niet goed meer waar ik het voor deed, ik kwam volledig aan de grond te zitten. Zakelijk ging het geweldig, maar mijn privé was daarmee niet langer in evenwicht.

Communicatie, spiritualiteit en zelfcoaching hebben me er bovenop geholpen. Dankzij vele trainingen en opleidingen kan ik nu anderen inspireren, ik kan jou helpen privé en zakelijk weer in evenwicht te brengen. Personal business coaching zodat je zowel zakelijk als in je privé kunt rekenen op de erkenning waar je naar zoekt.

Personal business coaching en trainingen

Ik geef presentaties, trainingen en verzorg teamontwikkeling. De inzichten die ik deel helpen anderen te groeien en zich te ontwikkelen. Ik voel me een gelukkig mens met een prachtige relatie met mijn vriendin en mijn kinderen.

Wil jij lekkerder in je vel zitten?

Teken direct in voor een gratis business coach strategiesessie >>>

Ervaringen van deelnemers:

“Ferdinand ken ik van de NLP-opleiding bij Arcturus in België. Wij assisteren daar in de Practitioner-opleiding. Ferdinand is betrokken en kan snel tot de kern komen. Hij kan doortastende en tegelijk liefdevolle wijze mensen begeleiden. Ik beveel hem van harte aan als coach.”

Andrea Luijten – www.avilacoaching.nl – Communicatie & begeleiding, Triskel-methode© voor aanpak emotioneel trauma en psychosomatiek

“Ferdinand and me are buddies, since we both manage to celebrate our birthday at the worst possible day: December 25th, indeed Christmas Day!
I’d recommend Ferdinand to everybody to learn from his positive attitude. Keep up the good work Ferdinand!”

Hans Willers – Project advisor & Business development