Gratis Business check?
Meld je aan

Page content

Trainer

Trainer

Je team of organisatie presteert ondermaats, er zijn irritaties onderling en mensen zeggen niet wat ze denken. De gevolgen? Medewerkers krijgen een ‘laat maar waaien’-instelling. De motivatie verdwijnt en er komt frustratie voor in de plaats. Dit heeft grote impact op de werkhouding en de prestaties van werknemers. Daarnaast kan dit financieel grote gevolgen hebben. Medewerkers maken meer fouten, ze zijn minder accuraat en laten behoorlijke steken vallen.

Fouten in de organisatie herkennen

Als geen ander weet ik hoe iedere kleine fout grote gevolgen kan hebben, zowel zakelijk als financieel. We hebben het nog niet eens over het vertrouwen in de ander of in de organisatie. Dit kan nadelige effecten voor je bedrijf of organisatie hebben. Een geringe fout of een klein misverstand in communicatie kan het vertrouwen bij de klant, leverancier of collega volledig wegnemen.
Als trainer leer ik je op de juiste wijze met de gemaakte mistappen om te gaan. Het is essentieel een goed leerproces te doorlopen en fouten te leren herstellen. Voordat ik trainer werd raakte ik op deze manier diverse orders kwijt. Door me te herstellen wist ik klanten terug te halen, met hen heb ik nu de beste relatie. Ik help je als trainer fouten op te sporen, te herkennen en benoemen en daar vervolgens van te leren.

Ervaren trainer voor teams

Wat ik je met deze beschreven ervaringen mee wil geven is dat er veel mogelijk is om tot goede afspraken te komen. Communicatie is de olie van de motor die gesmeerd moet lopen. Des te beter jouw communicatie met je team verloopt en des te beter de onderlinge aansluiting en uitwisseling in orde is, des te vlotter jouw bedrijf zal gaan lopen. Vanuit mijn expertise als trainer help, adviseer, reflecteeren train ik je tot ongekende resultaten. Deze nieuwe vaardigheden helpen jouw team optimaal te presteren.