Gratis Business check?
Meld je aan

Page content

Ervaringen van deelnemers

 

 

Coen Hut:

Prachtig om te zien wat een paard met je kan doen en omgekeerd. De training was bijzonder en zorgt dat de teamgeest beter uit de fles kan komen. Ik denk dat ik in de toekomst minder beren op de weg te zien.


 

Anita Knoote:

Een zeer mooie opbouw van de dag met veel aandacht gegeven, veilig kader, competent en uniek. Mijn inzicht van deze dag is te kunnen spelen met je energie. Minder is meer “in je buik”!


 

Geertruida Hovinga:

Ik vond het een leerzame dag en echt de moeite waard. Top! Mijn grootste inzicht van deze dag is hoe ik communiceer en hoe het anders kan. Maar ook dat ik moet aangeven wat mijn grenzen zijn. Een echte Eye opener!


 

Henk Woltjer:

Een mooie inspirerende, confronterende ervaring met professionele ondersteuning, maar geeft zeker energie! Mijn inzicht van deze dag is vanuit rust, wachten, ook tot mooie resultaten kunnen komen. Uit je comfortzone komen en dan ontdekken dat het ook goed komt.


 

Andre Poppinga:

Wat een Toptraining met en van Topmensen. Ik heb erg goed aan mijn doel kunnen werken. Dank hiervoor! Mijn grootste inzicht om in mijn eigen kracht te gaan zitten. Deze heb ik en hoef dus niet anderen te overtuigen. Doen! Spiegelen met Paarden laat zien wat je bent en doet!


 

Lidy Groot-Benning:

Een groot geschenk! De openheid; dat ik mij kwetsbaar kan en mocht opstellen. De kracht van het paard. De spiegel die mij het paard liet zien. Ik heb geleerd en ervaren dat ik meer in mijn kracht sta als ik vanuit rust opereer. Dus niet meer zo te duwen (stoppen vooruit lopen) vanuit rust gebeurt er meer en zelf raak ik minder gefrustreerd.


 

Benno Hermelink – Regiomanager UWV Twente:

“Als team wilden we naar onszelf kijken, waar zitten onze sterke punten, waar kan aan gewerkt worden, hoe vullen we elkaar aan. In dit traject zijn we uitgekomen bij het spiegelen met paarden. Fantastisch wat je daar individueel maar ook als team terug krijgt. Eén van de pluspunten van de aanpak van Innerqi vind ik dat niet het paard maar het team, het individu centraal staat. Het paard is slechts een middel. Door na afloop video’s van de training te bekijken en te bespreken wordt een grote meerwaarde gecreëerd. ”


Ad Ordelman, Owner, Agri Information Partners BV:

Met ons MT een dag een training gevolgd bij Innerqi. Een zeer inspirerende dag met goede begeleiding. Feedback van paarden geeft een mooie uitvergroting van gedrag van ons techneuten. Ferdinand was goed in staat om zich in te leven in onze manier van werken. De opbouwend kritische vragen kwamen daardoor van zelf.


Tosho Kooimans, Opstellingenwerk:

Ferdinand liet mij met behulp van zijn paarden zien hoe ik op een relaxte en speelse manier de leiding kan nemen. Hij is niet allen zeer bekwaam, maar ook aanstekelijk enthousiast. Van harte aanbevolen.


Joop de Jager, consultant at Dyade:

Werken met Ferdinand en zijn paarden betekent jezelf beter leren kennen en kansen zien voor verandering.
Zijn aanpak is o.a.geschikt voor teams waarin mensen vergeten zijn wie ze werkelijk zijn en naar elkaar de schijn ophouden. Doordat iedereen zijn eigen kracht weer vindt en leert te gebruiken wordt je weer een sterk team.


Andrea Luijten, www.avilacoaching.nl – Communicatie & begeleiding, Triskel-methode© voor aanpak emotioneel trauma en psychosomatiek:

Ferdinand ken ik van de NLP-opleiding bij Arcturus in België. Wij assisteren daar in de Practitioner-opleiding. Ferdinand is betrokken en kan snel tot de kern komen. Hij kan doortastende en tegelijk liefdevolle wijze mensen begeleiden. Ik beveel hem van harte aan als coach.


Mahatma Revier, writer, trainer at Spirit Coaching and Academy. Mahatma inspires people to become who they realy are!:

Ferdinand is een integere, krachtige coach die paarden gebruikt om jezelf te spiegelen. Niet alleen de confrontatie met het paard werkt zeer krachtig, maar ook de wijze waarop Ferdinand dit begeleidt.
Ik kan iedereen zo’n workshop bij Ferdinand aanbevelen.


Inge Kroesen, Ik begeleid jou en je team om vanuit persoonlijke kracht te leven en werken, liefst met inzet van het paard als spiegel:

Ferdinand verstaat de kunst om de deelnemer stevig te confronteren op een respectvolle en constructieve manier. Hij is scherp in zijn waarnemingen en maakt heldere vertalingen van de reactie van het paard naar het gedrag van de deelnemer. Mijn klanten zijn in vertrouwde handen bij Ferdinand en ik aarzel dan ook niet hem in te zetten voor opdrachten in het noorden van het land.